Wrap up 'Ik lees Frans in september'

Het was een vreemde maand september. We mochten voor het eerst in ons huis, mijn schooljaar ging van start en daarbij had ik september ook nog eens tot 'Ik lees Frans'-maand uitgeroepen. Hoe is die leesactie verlopen? Enkele conclusies voor mezelf:

- Het was leuk om ongelezen boeken uit mijn kast te ontdekken. Zo had ik Les enfants terribles al bijna 8 (!) jaar in mijn boekenkast staan.

- Het grootste pluspunt van de actie: het was fijn om andere (boeken)bloggers te keren kennen! Er werd ook veel gereageerd op elkaars besprekingen. Bedankt dus aan iedereen die meedeed: Lalagè leest, Mijn boekenkast en Tussen droom en daad.

- Nadeel: ik moest ervoor opletten dat mijn eigen leesactie me niet te veel onder druk zette. Blijkbaar had ik de samenloop van privé en professionele omstandigheden toch wat onderschat. Er moest over gewaakt worden dat er geen 'leesdruk' ontstond. Vandaar dat ik ook enkele vertalingen uit het Frans las.
 

- Volgende keer beter? Absoluut! Dit is zeker nog eens voor herhaling vatbaar. Maar dan doe ik het wel met alles erop en eraan: een betere promo (misschien een mooi gifje maken), een give away en meer updates.

Tot slot: nog enkele Franse booktubeuses om het af te leren...

- Margaud Liseuse
- biblekisssbible
- La pause librairie
- Ifmarybooks (zij vlogt in het Engels)

Merci et au revoir!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts