Wat ik wil doen in de Paasvakantie

 - Elke dag schrijven, zoals ik in mijn 15 dingen voor 2015 van plan was. Maar deze keer voor echt. Het plan is om elke dag 1000 woorden te schrijven aan een manuscript dat ik al veel te lang laat slingeren. Ik heb eindelijk mijn twijfels over jeugdboeken overwonnen. Ook heb ik voor mezelf bepaald dat dit project niet noodzakelijk gepubliceerd moet worden. Ik zie het nu meer als een oefening voor mezelf, als iets dat ik gewoon graag doe. We zien wel wat er later mee gebeurt.

Schrijven dus. Niet stiekem naar BookTube kijken.

- De handig harry in mezelf naar boven halen om 3 deuren te herschilderen in ons huis.

- Iets lekkers bakken. Bananenbrood bijvoorbeeld. Of cheesecake cupcakes.

- Avonden zo weinig mogelijk doorbrengen voor de tv, en zoveel mogelijk met goede boeken. Zoals deze mooie Engelse kinderboeken die ik eergisteren won. Of mijn aanwinsten van de Boekenweek. Keuze genoeg!

De buit van de Boekenweek 2015

- Misschien eens een fotoboek maken van onze Scandinaviëreis, intussen twee jaar geleden.
  
Stockholm
- Lessen voorbereiden voor het werk, maar niet direct. Eerst even de batterijen opladen ;-)



Vrolijk Pasen!

Reacties

 1. Ik voel me plaatsvervangend blij worden van jouw plannen! Vooral dat eerste punt klinkt heel goed. Zo moet het, denk ik ook. Succes en fijne Pasen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel, Jannie! Voor jou ook een fijn Paasweekend nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn nog eens leuke plannen! Geniet ervan en nog een vrolijk Paasfeest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah! Paasvakantie! Bij mij is het een verlengd Paasweekend en dat maakt me ook al bijzonder blij. Hier ook plannen genoeg voor die paar dagen. Geniet in ieder geval van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 1000 woorden op een dag, dat is niet weinig! Veel succes ermee! En ook veel plezier met je boekenvoorraad - je vult je vakantie precies graag goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, die 1000 woorden is misschien een beetje te veel, maar we zien wel! Ik kijk altijd uit naar vakanties, omdat ik tijdens het schooljaar niet zoveel vrije tijd heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke plannen! En een goed idee om de druk van het schrijven/publiceren er wat af te halen. Als het gepubliceerd wordt, des te beter; indien niet, is het hoe dan ook een goede oefening! Mogen wij het lezen? (als het niet gepubliceerd wordt he, anders ga ik het wel kopen natuurlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als het niet gepubliceerd wordt, mogen jullie het lezen ja :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts