Een nieuw begin

Het is Kerstmis in ons nieuwe huis. Of beter: in het huis dat we gekocht hebben eind september. Eerder schreef ik al over verhuisplannen, en op 30 november was het dan zover: we verhuisden. Naar een mooi huis dat met de hulp van onze familie nog mooier gemaakt werd. Waarvoor oprechte dank.

Zoals jullie misschien nog weten uit deze blogpost, waren we op zoek naar een huis waarin er ook genoeg ruimte zou zijn om te lezen. Met nette boekenplanken in plaats van een rommelige shelfie. We zijn in ons opzet geslaagd, kan ik met trots zeggen. Vandaar dat ik jullie op deze kerstdag trakteer op enkele foto's van mijn droombureau, met goed gevulde boekenplanken.


Zoals jullie kunnen zien, heb ik mijn boeken op kleur gezet. Niet echt literair, maar het oog wil ook wat, niet? Hoewel ik niet zo materialistisch ingesteld ben, word ik toch heel blij bij het zien van al dat moois. Het wordt alleen een hele opgave om alles zo overzichtelijk te houden. Laat dat alvast een uitdaging zijn voor 2015.

Fijne feestdagen!


Reacties

  1. Haha, wat grappig! Ik heb onze boeken ook zo gesorteerd! Op kleur of op grootte - behalve mijn Murakami's dan. Die vullen hun eigen plankje. Veel plezier in jullie nieuwe huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel gezellig uit! Op kleur is niets voor mij, staat leuk, maar zo moeilijk om iets terug te vinden. Bij mij staan ze op uitgever. Staat ook wel leuk al diezelfde logootjes onderaan op een rij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor alle fijne reacties! Harry Potter staat niet op kleur en bepaalde andere boeken ook niet. De tijd zal uitwijzen of het praktisch haalbaar blijft ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts