Wandelen in La Lorraine

Uit deze blog zou je kunnen afleiden dat ik in mijn vrije tijd niets anders doe dan lezen, films kijken en wat zinnen neerpennen. Dat is ook meestal zo. 

Toch laat ik de boeken wel eens liggen om naar buiten te gaan. Manlief en ik schaften ons een jaar geleden deftige wandelschoenen aan om de natuur iets meer te verkennen. Verwacht geen stappentellers, lange trektochten of spectaculaire afstanden, maar wel sporadische weekendwandelingen of daguitstapjes.

Zo ook in La Lorraine. Een dichtbijvakantie heet dat dan. We bezochten Metz, Verdun, Nancy, Toul en Lunévillle. Steden waar vakantiegangers op zoek naar de zon vaak voorbij rijden, maar waar wij graag halt hielden. De temperaturen swingden de pan uit, dus soms is ver rijden helemaal niet nodig. 

En er werd ook gewandeld. In bovengenoemde steden, maar ook in het Parc National de Lorraine en in (botanische) tuinen.

Deze keer geen reisimpressies, bibliotheekbezoeken of reisverslagen, maar enkele voetstappen in bewegende beelden. Reacties

  1. Eigenlijk is het best wel grappig dat, wanneer je een boekenblog hebt, mensen denken dat je niks anders doet dan lezen en bloggen. WE KOMEN OOK ECHT WEL EENS BUITEN HOOR :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts