Ik lees Frans: un bilan

Bonjour! Het einde van september nadert met rasse schreden, maar mijn 5 boeken zijn nog niet uit. Eerlijk gezegd denk ik dat het ook niet meer zal lukken. Toch probeer ik nog om Elle s'appelait Sarah uit te lezen, aangezien ik mijn vriendjes van de Verbeelding Bookclub niet wil teleurstellen. George Sand zal dus voor een andere keer zijn. Ik zou een heleboel verklaringen kunnen geven over het tijdsgebrek dat ik had om de laatste boeken te lezen, maar laat het er ons gewoon op houden dat ik minder tijd had dan gedacht ;-)


Gelukkig waren er wel anderen die duchtig Frans gelezen hebben:
- Haaike van Le Petit Requin combineerde 'Ik lees Frans' met een challenge in minimalisme, haar verslagjes leest u hier, hier en hier!

- Marloes van Bladzijde 26 nam wat Franse lectuur mee op vakantie. Meer hier en hier. Binnenkort verschijnt er trouwens een leesverslag van De onnozele hals (Histoire du véritable Gribouille) van George Sand.

- Verder weet ik dat Lise La vie mode d'emploi van Perec wilde lezen, dat Sabrina momenteel Grijze zielen leest en dat Kelly weldra aan La rêveuse d'Ostende gaat beginnen.

Woensdag of donderdag probeer ik iets online te zetten over Elle s'appelait Sarah, promis!


Populaire posts